Vadarutrustning – Tips på bra vadarutrustning och tillbehör | Vadarbyxor

Vadarutrustning

Vadarutrustning - Bild


[ezcol_1fifth]
[/ezcol_1fifth][ezcol_1fifth]Vadarutrustning - Vision Fly Fishing[/ezcol_1fifth][ezcol_1fifth] Vadarutrustning - Guideline Fishing[/ezcol_1fifth][ezcol_1fifth] Vadarutrustning - Patagonia[/ezcol_1fifth][ezcol_1fifth_end]
[/ezcol_1fifth_end]

Vadarutrustning

Vadarutrustning – är olika sorters tillbehör för att underlätta sportfisket med vadarbyxor. Vadarutrustning kan bestå av många olika tillbehör. Exempel på sådan utrustning är vadarstav, vadarbälte, studs och neopren sockor.

Är du intresserad av tips på bra och smidig förvaring till din fiskeutrustning, rekommenderar vi dig att besöka vår sida fiskeväska.


POPULÄR VADARUTRUSTNING


[ezcol_1quarter]Vadarutrustning - Norfin Overall Pro Värmeställ

Norfin

OVERALL PRO, VÄRMESTÄLL

Köp här »

Mycket proffsigt värmeställ eller ”Bib” från Norfin i stryktålig kvalitets flis. Passformen är skön och designen är stilren. Materialet är slitstarkt och har en bra fukttransportförmåga, något som är ett måste för ett kvalitetsunderställ

[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]Vadarutrustning - Mesh Master II Fiskeväst

Patagonia

MESH MASTER II FISKEVÄST

Köp här »

En av de bättre fiskevästarna för vadarfisket kommer från Patagonia som är utrustad med flera praktiska fickor med bra passform. Västen är utrustad med en krage i EVA-skum som hjälper att fördela vikten och är skonsam mot din nacke och axlar. Den är tillverkad i starkt och tåligt polyester och nylon-material.

[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]Vadarutrustning - Vision Neoprensockor

Vision

VADARSOCKOR, NEOPRENE

Köp här »

Kvalitets sockor från Vision i värmande neopren. Perfekta som extra värmeelement i Boot-foot vadarbyxorna eller som extra skydd utanpå på dina Stocking-Foot vadarbyxor. Sockorna är mycket bekväma och har dubbel söm för extra tålighet och komfort.

[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter_end]Vadarutrustning - Patagonia Neoprene Socks With Gravel Guard

Patagonia

NEOPRENE SOCKS WITH GRAVEL GUARD

Köp här »

Kvalitets sockor från Patagonia i neoprene med grusskydd. Strumporna har en tajt passform och Patagonia har lyckats ta fram en riktigt bra produkt. Överdelen är i 3.5 mm neopren med bra dämpning och skydd medan den kompakta neopren-sulan motstår slit och kompression.

[/ezcol_1quarter_end]

Ytterligare information och tips på vadarbyxor hittar du på vår startsida »


Har du problem med läckande vadarbyxor? Kolla in vår sida Reparera och laga vadarbyxor »