Fiskeväska – Tips på bra och funktionella fiskeväskor | Vadarbyxor

Fiskeväska

Fiskeväska - Bild


[ezcol_1fifth]

[/ezcol_1fifth][ezcol_1fifth]Fiskeväska - Patagonia Fishing[/ezcol_1fifth][ezcol_1fifth]Fiskeväska - Vision Fly Fishing[/ezcol_1fifth][ezcol_1fifth] Fiskeväska - Westin[/ezcol_1fifth][ezcol_1fifth_end]
[/ezcol_1fifth_end]

Fiskeväska

Fiskeväska – till fisket med vadarbyxor är praktiska förvaringsväskor som antingen är vattentäta eller väderbeständiga. Vi har valt att presentera midjeväskor och bröstväskor i olika storlekar som alla är framtagna till det krävande sportfisket. En fiskeväska är oftast vattenavvisande eller helt vattentät. Vilken modell man ska välja beror helt på syftet. De helt vattentäta är oftast betydligt dyrare men håller då innehållet helt torrt.


POPULÄRA FISKEVÄSKOR

[ezcol_1quarter]Fiskeväska - Patagonia Classic Hip Chest Pack

Patagonia

CLASSIC HIP CHEST PACK

Köp här »

En bra kombinerad höft/bröstväska från Patagonia i slitstarkt Ballistic nylon och 840-Denier. Används med fördel som höftväska vid enklare förhållanden och kan justeras om för att bäras framtill på bröstet som en bröstväska vid mer krävande förhållanden.

[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]Fiskeväska - Patagonia Stealth Hip Pack

Patagonia

STEALTH HIP PACK

Köp här »

En smidig minimalistisk midjeväska från populära Patagonia i slitstarkt material så som Nylon och Polyester med polyuretan-beläggning och en DWR-finish. En riktigt proffsig höftväska för den medvetne sportfiskaren med bra och genomtänk förvaring.

[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]Fiskeväska - Stealth Atom Sling

Patagonia

STEALTH ATOM SLING

Köp här »

Ett alternativ till fiskevästen. Stealth Atom Sling är en mångsidig axelväska av hög kvalitet. Hela 8 liters volym gör att du enkelt får plats med betes- och flugaskar. Dessutom finns en smart organiseringsficka som låter dig förvara ytterligare utrustning.

[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter_end]Fiskeväska - Patagonia Vest Front Sling

Patagonia

VEST FRONT SLING

Köp här »

Det bästa av två världar. Vest Front Sling från Patagonia kan beskrivas som en hybrid mellan axelväska och fiskeväst från Patagonia. På ena sidan är det en mångsidig axelväska med smart förvarning och på andra sidan liknar och fungerar Vest Front Sling som en fiskeväst.

[/ezcol_1quarter_end]

Ytterligare information och tips på vadarutrustning hittar du på här »


FLUGASKAR

[ezcol_1quarter]

Fiskeväska - Flugask Danica D5135

[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]

Fiskeväska - Flugask Danica D7135

[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]Fiskeväska - Greys GS Waterproof flugask[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter_end]Fiskeväska - Greys GS Flybox Original large flugask[/ezcol_1quarter_end]